2014-03-20 20:58:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
Δεν λέει να… αγιάσει ο Ολυμπιακός! Στη σημερινή προπόνηση χτύπησε ο Στράτος Περπέρογλου και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα!

Στη σημερινή προπόνηση ενόψει του αυριανού καθοριστικού αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα, ο Στράτος Περπέρογλου... κληρονόμησε θλάση στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Γεγονός που αυτομάτως τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για την αναμέτρηση με τους Βάσκους στο ΣΕΦ. Αργότερα δε, αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ελπίζουν πως το πρόβλημα του "Πέρπε" δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν θα κοστίσει τη συμμετοχή του, τόσο στην αναμέτρηση του ΣΕΦ, όσο και σε αυτές του προσεχούς διαστήματος.

Όσον αφορά τα άλλα μέτωπα, δεν υπολογίζεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οριστικά εκ νέου ο Γιώργος Πρίντεζης, που δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Ισπανούς, ενώ στα θετικά είναι πως ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στη δράση και στο Λιμάνι ελπίζουν με την παρουσία του να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους στην Ευρωλίγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
7o Rally Όθρυς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
7o Rally Όθρυς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ