2014-03-20 22:15:12
Φωτογραφία για Pamela Anderson: «Τα παιδιά μου γνωρίζουν για την ερωτική κασέτα μου. Ηλίθιο ίντερνετ»
Γνώρισα τον Hugh Hefner και του είπα ότι έχω σχέση με έναν τρελό. Εκείνος μου απάντησε ότι δεν πας πουθενά με τρελό φίλο. Ετσι με πήρε και με έβαλε να ζω σε μια βίλα στο Bel-Air. Είχα προσωπική βοηθό, οδηγούσα μια Bentley και όλα τα σχετικά

Για το γυναικείο περιοδικό «Elle» φωτογραφήθηκε η 46χρονη σταρ του «Baywatch» Pamela Anderson, η οποία έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλώντας για την απόφασή της να αποχωριστεί τα κοντά μαλλιά της, το σοκ που έπαθε με την αλλαγή αυτή, τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας της με τον ιδιοκτήτη του «Playboy», Hugh Hefner, και την περιβόητη sex tape με τον Tommy Lee που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο:

«Στην αρχή όταν έκοψα τα μαλλιά μου κοίταξα στον καθρέφτη και μου έμοιαζα σαν τον Anderson Cooper. Αλλά τώρα νιώθω δυνατή με αυτό το look. Πίστευα πως θα ήταν παράξενο να κάνω σε σεξ με κοντά μαλλιά αλλά αυτό αμέσως το ξεπέρασα.


Οσο για την περιβόητη ερωτική κασέτα μου, ναι, τα παιδιά μου γνωρίζουν τα πάντα. Δεν ξέρω αν την έχουν δει αλλά γνωρίζουν την ύπαρξή της. Ηλίθιο ίντερνετ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό».

Για τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στο Λος Αντζελες η Anderson είπε: «Γνώρισα τον Hugh Hefner και του είπα ότι έχω σχέση με έναν τρελό. Εκείνος μου απάντησε ότι δεν πας πουθενά με τρελό φίλο. Ετσι με πήρε και με έβαλε να ζω σε μια βίλα στο Bel-Air. Είχα προσωπική βοηθό, οδηγούσα μια Bentley και όλα τα σχετικά. Κάποια στιγμή με συνάντησε ένας φίλος μου και με ρώτησε τι κάνω κλεισμένη εκεί. Και εγώ απορημένη του λέω “Δεν κάνουν έτσι όσοι έρχονται στο Λος Αντζελες”»;
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ