2014-03-21 11:28:16
Φωτογραφία για Ηλεία: Του ''κάρφωσε'' μαχαίρι στο στήθος μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του - Πανικός στη μέση του δρόμου
Η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τσιγγάνων συνέβη λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Πύργου, κάτω απο το λόφο του Επαρχείου, στην οδό Δερβενακίων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ολιγομελής ομάδες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ένας νεαρός ηλικίας περίπου 20 έως 25 ετών δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, από ομόφυλό του στην θωρακική χώρα. Στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν η σύζυγος και το παιδί του θύματος.

Ο δράστης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συλληφθεί άμεσα απο άνδρες της Ασφάλειας Πύργου, της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές τα αίτια της επίθεσης έχουν να κάνουν με προσωπικές - οικογενειακές διαφορές. Το θύμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην γειτονιά που συνέβη το επεισόδιο, ανέφεραν πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση καθώς οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ τσιγγάνων είναι συχνά φαινόμενα στην περιοχή τους.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ