2014-03-21 13:47:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ...  «8» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE
Ισπανικός εμφύλιος με Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, αλλά και... σούπερ ματς με Ρεάλ Μ. - Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτενττ - Μπάγερν Μονάχου έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Φίγκο που έκανε την κλήρωση έβγαλε αμέσως τις τρεις ισπανικές ομάδες και έτσι ο... εμφύλιος δεν έλειψε. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξανά συναντηθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Ρεάλ - Ντόρτμουντ, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρσι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Γερμανούς να πηγαίνουν στον τελικό.

Στο τρίτο κατά σειρά ζευγάρι, η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενήσει στο πρώτο ματς την Τσέλσι όπως και στην πρώτη χρονιά του Ζοσέ Μουρίνιο στους Λονδρέζους, ενώ η Μάντσεστερ αντιμετωπίζει την κάτοχο Μπάγερν και όλοι θυμούνται τον περίφημο τελικό της Βαρκελώνης το 1999.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μ.

Ρεάλ Μ. - Ντόρτμουντ

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουν. - Μπάγερν Μονάχου

Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν την 1η και 2 Απριλίου με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται στις 8 και 9 του ίδιου μήνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την έπιασαν οι καλοσύνες!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την έπιασαν οι καλοσύνες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ