2014-03-21 17:54:08
Φωτογραφία για ΣΤΟ 100% ΜΕ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα αναμένεται να είναι πανέτοιμος για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε τις υπηρεσίες του Αργεντίνου επιθετικού στο "Old Trafford", καθώς ο Σαβιόλα δεν έχει συνέλθει ακόμη από την θλάση στον ορθό μηριαίο αριστερά, που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ (22/2).

Κλείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων ο Σαβιόλα αλλά η επιστροφή του δεν αργεί.

Σκοπός είναι να βρεθεί στο 100% στους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αρχής γενομένης από τις 2 Απριλίου και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Σαβιόλα παραμονές του επαναληπτικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε κανονικό πρόγραμμα και μοιραία ο Μίτσελ τον άφησε εκτός αποστολής. Ο 32χρονος φορ αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και να τεθεί πλέον στην διάθεση του προπονητή του.

Οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται προς το παρόν, καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις για τη Super League όπου έχει ήδη εξασφαλιστεί ο τίτλος. Στο ματς με τον Εργοτέλη (23/3, 19:30) δύσκολα θα αγωνιστεί ο Σαβιόλα, οπότε το ζητούμενο είναι να μπει στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης (26/3, 19:30) και Άρη (30/3, 19:30) ώστε να βρει ρυθμό ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με μηνύσεις απειλή η Ρεπούση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με μηνύσεις απειλή η Ρεπούση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ