2014-03-21 18:28:04
Φωτογραφία για Μάχη Βρύζα για το ποδόσφαιρο
Παρά τα όσα διέρρεαν για «επίθεση» στον Ζήση Βρύζα στην διάρκεια του σημερινού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας προτίμησαν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους, αντιλαμβανόμενοι ότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου και η ΠΑΕ είναι προετοιμασμένοι να απαντήσουν.

Με εξαίρεση κάποιες ερωτήσεις (ήπιων τόνων) από πρόεδρο Ενωσης (Προύντζος) για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έγινε καμία αναφορά στην διάρκεια του συμβουλίου στα τελευταία γεγονότα. Αντίθετα το θέμα άνοιξε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ όταν πήρε το λόγο. Ο Βρύζας απευθυνόμενος στον Γιώργο Σαρρή είπε: «Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν σας ξέρει κανένας, δεν σας βλέπει κανένας στα γήπεδα, δεν εμφανίζεστε πουθενά. Από το γραφείο δεν διοικείται το ποδόσφαιρο. Κάναμε προτάσεις στο Υπουργείο και περιμένουμε ανταπόκριση για να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Συντηρείται ένα διεφθαρμένο σύστημα που κάνει κακό. Αυτή είναι η θέση μας και δεν πρόκειται αλλάξει. Αντί να συζητάμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μιλάμε για τον τρόπο των εκλογών και άλλα αδιάφορα θέματα».

Το λόγο κάποια στιγμή πήρε και ο Μώραλης χωρίς ουσιαστικά να αντιδικήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ενώ με ύφος παράκλησης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης ζήτησε από τον Ζήζη Βρύζα για το καλό του ποδοσφαίρου να σταματήσει η κόντρα. Αυτό που δεν μας είπε ο Γιώργος Ανατολάκης είναι ποιό είναι το… καλό του ποδοσφαίρου.
inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ