2014-03-21 19:09:04
Φωτογραφία για Μέτωπο λαού Τρικάλων: Όλοι στην αντίθετη παρέλαση!
Δεν φτάνει που θρονιάζονται ως δήθεν “επίσημοι” πάνω στην εξέδρα οι σύγχρονοι δοσίλογοι, έχουν προγραμματίσει οι αθεόφοβοι στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου να παρελάσουν μπροστά τους και να τους αποτίσουν τιμή (!) οι Ανάπηροι Πολέμου και οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης! Έλεος!! Δεν έχουν ντροπή!!! Πρόκειται για πρωτοφανή πρόκληση και θράσος χιλίων καρδιναλίων απ’ τη μεριά της εξουσίας, που δεν πρέπει οι Τρικαλινοί να την αφήσουμε αναπάντητη!

  Γι’ αυτό καλούμε όλους τους δημοκράτες Τρικαλινούς συμπολίτες μας στην ΑΝΤΙΘΕΤΗ παρέλαση που θα πραγματοποιήσουμε την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο μ’ αυτήν που έχουν προγραμματίσει οι δήθεν «επίσημοι» του τόπου.

   Καλούμε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο πλήθος λαού που πηγαίνοντας ΕΝΑΝΤΙΑ στα μνημόνια, τις δολοφονικές πολιτικές και την εθνική υποτέλεια των δοσίλογων θα τους τρέψει σε άτακτη φυγή και θα διαλύσει τη σιδερόφρακτη παρέλασή τους, που προσβάλλει εμάς, αλλά και την ιστορία της πόλης μας. Τα Τρίκαλα μπορούν να ξαναζήσουν το ηρωικό 2011, όταν η πόλη μας κατακλύστηκε απ’ το Τρικαλινό ποτάμι οργής!


  Χωρίς ντροπή και φέτος οι δοσίλογοι της εξουσίας ετοιμάζουν μια 25η Μαρτίου  με φράχτες, κάγκελα, σιδεριές, αποκλεισμό γεφυρών και πλατειών και οπλισμένους αστυνομικούς!

Αμαυρώνουν την επέτειο και προσβάλλουν τον λαό!

  Το θράσος των τροϊκανόδουλων και η προσβολή της ιστορίας και του λαού δεν έχουν όρια. Ουδέποτε οι δοσίλογοι γερμανοτσολιάδες είχαν όρια! Πάντα, μαζί με τους ξένους προστάτες τους υποδούλωναν και δολοφονούσαν τον ελληνικό λαό.

  Όταν χιλιάδες Τρικαλινοί ζουν με κομμένο το ρεύμα ή το νερό, ζουν βυθισμένοι στη φτώχεια, την ανεργία, τον υποσιτισμό, την πείνα, την εξαθλίωση, ζουν με άγχος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια, άρρωστοι χωρίς γιατρούς και φάρμακα, με παιδιά λιπόθυμα από την πείνα και τη νεολαία να μεταναστεύει στο εξωτερικό.

  Όταν τέσσερα χρόνια τώρα με το δολοφονικό μνημόνιο λεηλατούν τη χώρα και ληστεύουν τον λαό, κουρελιάζουν το Σύνταγμα και παραβιάζουν βάναυσα τους νόμους, καταργούν τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, μετατρέποντας την Ελλάδα στο αθλιέστερο προτεκτοράτο της Μεσογείου, προς δόξα της ντόπιας ολιγαρχίας και του γερμανικού ιμπεριαλισμού.

  Όταν οι δοσίλογοι κυβερνήτες επιδίδονται σε πρωτοφανή βία και καταστολή κατά του λαού που αντιστέκεται, για να τον τρομοκρατήσουν, ενώ τα ΜΜΕ των δοσίλογων ψεύδονται και παραπλανούν ασύστολα.

  Όταν οι δοσίλογοι κυβερνήτες και δολοφόνοι του λαού φτάνουν να ασελγήσουν ακόμη και στην ιστορική μνήμη του, απαιτώντας απ’ τα παιδιά του Τρικαλινού Λαού, αλλά ακόμη και από τους Ανάπηρους Πολέμου και τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης να παρελάσουν σιδερόφρακτοι (διάβαζε: σιδηροδέσμιοι!) μπροστά τους την 25η Μαρτίου, δηλαδή τη μέρα που τιμάται ο ηρωικός ξεσηκωμός των Ελλήνων για ελευθερία, εθνική κυριαρχία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, ε! τότε είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι και το μόνο που μας μένει είναι :

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!

-ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

-Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!

- ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

- ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

- ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!

(Οι πλούσιες αγωνιστικές και δημοκρατικές παραδόσεις των Τρικάλων αποτελούν πρόσθετη παρακαταθήκη για τους αγώνες των Τρικαλινών σήμερα).

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!  

-ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ώρα 12 μεσημέρι στο ύψος της Μητρόπολης!

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ