2014-03-21 20:36:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ... (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στους «16» του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ, όμως δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση στους «8».

Για τους διάφορους... "αντικειμενικούς" και μη, η ήττα του Θρύλου και ο αποκλεισμός, ήταν η... ευκαιρία τους να πανηγυρίσουν και να δείξουν για ακόμα μία φορά πόσο κομπλεξικοί και... πονεμένοι είναι.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα ξέφυγαν εντελώς με μηνύματα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς! Προκλητικοί όσο δεν πάει, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι!

Αυτό τόνισε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση και ανέφερε: «Αυτοί που ξέφυγαν, θα πάνε στη Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι. Όσο για τους πανηγυρίζοντες, μία ερώτηση: Βάζουν στοίχημα όλα τα υπάρχοντας τους, ότι η Μπάγερν θα αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού “είναι τόσο χάλια αυτή η Γιουνάιτεντ” που λένε και οι… αντικειμενικοί; Ξέρετε όλοι την απάντηση! Όχι, δε βάζουν… ΥΓ.: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ…», συμπληρώνοντας στο τέλος μια ατάκα με νόημα.

Είναι ξεκάθαρο το μήνυμά του καθώς συνοδεύεται από μια φωτογραφία με το σήμα του Θρύλου και τα τρόπαιά του σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ