2014-03-21 21:11:05
Φωτογραφία για Μυστήριο με το θάνατο γνωστού μοντέλου από τις Φιλιππίνες!
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 28χρονης Ελένα Μπελμόντε, μοντέλου με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και της ΗΠΑ και κόρη πάμπλουτης επιχειρηματία, η οποία σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 28ο όροφο του σπιτιού της στις Φιλιππίνες.

Το βράδυ του θανάτου της η νεαρή γυναίκα διασκέδαζε στο διαμέρισμά της με την παρέα της και τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τον τελευταίο, είχαν πιει αρκετά.

Μετά τον θάνατό της ο σύντροφός της δήλωσε ότι κάποια στιγμή η κοπέλα πήγε για ύπνο. Όταν την αναζήτησε, δεν τη βρήκε στο κρεβάτι ενώ αργότερα είδε το άψυχο σώμα της γυναίκας να κείτεται στον έβδομο όροφο του κτιρίου, πάνω σε μια μονάδα εξαέρωσης κλιματισμού.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι βρέθηκε ένα σημείωμα που παραπέμπει σε αυτοκτονία, αλλά ακόμα δεν έχει διερευνηθεί η υπόθεση πλήρως και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα, ο σύντροφος της κοπέλας πρόκειται να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά μέχρι τώρα φέρεται να έχει δηλώσει ότι πριν μέρες είχε τσακωθεί με τη σύντροφό του. Μάλιστα οι Μπελμόντε είχε γράψει στο Twitter μηνύματα που πρόδιδαν την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.


Σύμφωνα επίης με πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου της, η Μπελμόντε μέρες πριν το θάνατό της είχε ανακοινώσει την αυτοκτονία της μέσω Twitter, ωστόσο μια ημέρα πριν, είχε αναρτήσει φωτογραφίες της από ένα σαλόνι αισθητικής, όπου έκανε πεντικιούρ. Ο σύντροφός της πάντως τώρα ισχυρίζεται ότι μετά τον καβγά τους, το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί.

Η μητέρα της Ελένα είναι εκδότρια πολλών περιοδικών στις Φιλιππίνες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ