2014-03-22 05:14:05
Φωτογραφία για Πούτιν: Θα «προστατεύσω» τη Ρωσική Εμπορική Τράπεζα
Η Ρωσία θα ανταποδώσει το νέο γύρο κυρώσεων που επέβαλαν οι ΗΠΑ λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφος, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,υ Ντμίτρι Πεσκόφ, τόνισε: «Θα ανταποδίδουμε κάθε φορά. Ανταποδώσαμε τις πρώτες κυρώσεις. Τώρα θα αντιδράσουμε και σε αυτές, φυσικά. Δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος Πούτιν δεσμεύτηκε ότι θα προστατεύσει τη Ρωσική Εμπορική Τράπεζα, στην οποία οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις λόγω της προσάρτησης της Ουκρανίας, ενώ πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να αποταμιεύει τον μισθό του σε αυτή.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει επισημάνει πως επέβαλε κυρώσεις στο συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα διότι είναι αυτό που χρησιμοποιούν προσωπικά πολλοί ανώτατοι δημόσιοι λειτουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Ρωσία και ελέγχεται από ένα πρόσωπο που θεωρείται προσκείμενο στον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Πούτιν σημείωσε ότι η τράπεζα, η οποία εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, δεν έχει καμιά σχέση με τα γεγονότα στην Κριμαία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι φακοί επαφής του μέλλοντος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι φακοί επαφής του μέλλοντος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ