2012-04-20 10:27:05
Φωτογραφία για Με… άρωμα Ισπανίας, η λίστα του Ολυμπιακού
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και το σαφάρι για την ανεύρεση του διαδόχου του τσινγκούρι, μόλις ξεκίνησε από τους Πειραιώτες.

Επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να συνεχιστεί η «ισπανική συνταγή», η οποία έδειξε να ταιριάζει στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού, και έτσι η διοίκηση των πρωταθλητών αναζητά τον επόμενο τεχνικό από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού είναι ως γνωστόν εδώ και αρκετό καιρό ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Βαλένθια στο τέλος της σεζόν, ενώ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Επίσης, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί και την περίπτωση του τεχνικού της Χετάφε, Λουίς Γκαρσία, ο οποίος στα 39 του θεωρείται ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αξιόπιστη λύση θεωρείται και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, που πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την Οσασούνα.

Στον Ολυμπιακό έχουν πολύ καλή άποψη και για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ της Γουίγκαν, για τον οποίο έχει αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συζητήσεις που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος, ο Κίκε Φλόρες, παραμένει στα υπόψη του Ολυμπιακού, ωστόσο το συμβόλαιο του με την Αλ Αχλί του Ντουμπάι, είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ φημολογείται πως σύντομα θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ