2014-03-23 11:55:09
Φωτογραφία για Η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλει τη Ζέτα Μακρυπούλια ξανά στον AΝΤ1
Καλεσμένη στο πλατό του Πρω1νό βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, την προσωπική της ζωή, αλλά και για το αν θα τολμούσε να αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας.

Σχολιάζοντας ποια πρόσωπα θα ήθελε να βρίσκονται στον AΝΤ1, παραδέχτηκε στην παρέα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα πως θα επιθυμούσε να είναι μαζί τους η Ζέτα Μακρυπούλια.

"Θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν είναι πολιτικά ορθό, αλλά θα ήθελα να είναι ακόμα στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια. Χωρίς αυτό να είναι μομφή για το Dancing. Όσο απώλεια ήταν για τον ΑΝΤ1, άλλο τόσο απώλεια ήταν και για την ίδια. Θεωρώ ότι ταίριαξε πάρα πολύ με τα χρόνια. Είναι μια λαμπερή γυναίκα, πολύ καλή παρουσιάστρια , πάρα πολύ έξυπνη και δεν έχει πολλά τέτοια πρόσωπα η τηλεόραση. Και δεν σου μιλάω για πρόσωπα τύπου Ελένη Μενεγάκη, που είναι σε συγκεκριμένα σημεία και απλά δεν μετακινούνται", δήλωσε και πρόσθεσε:

"Επίσης, δεν φανταζόμουν πόσο πολύ θα δέναμε, όταν ήρθατε εσείς εδώ. Τέλος, μου αρέσει πολύ η Πόπη Τσαπανίδου".

Σχετικά με το αν θα επιχειρούσε ποτέ να παρουσιάσει κάποιο σόου, είπε κατηγορηματικά: "Ούτε για αστείο".

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι ο γάμος είναι θέμα τύχης, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει σχέση με νεότερο άνδρα, καθώς θέλει να θαυμάζει το σύντροφο της.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τί έγινε σαν σήμερα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τί έγινε σαν σήμερα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ