2014-03-23 12:15:04
Φωτογραφία για Microsoft Office για iOS: Πιθανή παρουσίαση στις 27 Μαρτίου 2014
Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το Reuters, η Microsoft φερόταν έτοιμη να λανσάρει το Office Suite για iPad και iPhone. Αυτό που δε ξέραμε ήταν το πότε. Σήμερα όμως η 27η Μαρτίου φημολογείται ότι θα είναι η ημερομηνία παρουσίασης του πακέτου από τη Microsoft. Οι The Verge και ZDNet, ισχυρίζονται ότι η Microsoft προγραμμάτισε ήδη event για την συγκεκριμένη ημερομηνία, με θέμα τα οφέλη της κοινής χρήσης του cloud με το mobile computing. Προφανώς κατά τη συζήτηση αυτή θα ανακοινωθεί και το Office για iPad & iPhone.

Ο Tom Warren του The Verge ισχυρίζεται: «O Satya Nadella ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πρώτη του δημοσιογραφική εκδήλωση σαν CEO της Microsoft την επόμενη εβδομάδα. Η Μicrosoft καλεί μέλη των ΜΜΕ για μια εκδήλωση επικεντρωμένη στο cloud και στην κινητή τηλεφωνία στο San Francisco στις 27 Μαρτίου. O Nadella υπολογίζεται ότι θα παρουσιάσει την καινούργια στρατηγική της Microsoft βασισμένη στο ”mobile first, cloud first” με τις προβλέψεις να μιλούν για μεγάλα νέα πριν την Build conference στις αρχές Απριλίου. Ένα από αυτά σύμφωνα με πηγές του The Verge θα είναι και η παρουσίαση του Office για iPad».


Ο Warren τονίζει ότι η Ofiice Suite θα παρέχει στο χρήστη πλήρη υποστήριξη στη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων. Ακούγεται ότι το όλο πακέτο θα απαιτεί συνδρομή. Επιπλέον η Microsoft ισχυρίζεται ότι μέσα στο έτος θα βγάλει update και για το Office Suite σε Mac, ενώ το OneNote είναι ήδη στο Mac App Store δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

http://www.myphone.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ