2014-03-23 18:40:08
Φωτογραφία για ΧΟΦΜΑΝ ΓΙΑ ΕΝΤΙΝΓΚΑ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Ο ατζέντης του Ντελβίν Εντινγκά μιλάει στο "Gazzetta.gr" για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αφρικανού, τονίζοντας πως ναι μεν του αρέσει πολύ στην Ελλάδα όμως αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοιχτά Ο Αντρέας Χόφμαν είναι ένας από τους ατζέντηδες που «τρέχουν» την υπόθεση του Εντινγκά. Ο Αφρικανός διεθνής χαφ που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Μονακό, είναι στα πλάνα των ερυθρόλευκων και για τη νέα αγωνιστική περιόδο. Έτσι θα προσπαθήσουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Οι δυσκολίες πάντως δεν είναι και λίγες όπως φαίνεται και από τα λεγόμενα του μάνατζέρ του... «Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Σε 2-3 ημέρες θα αρχίσουμε να μιλάμε. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να κρατήσει τον παίκτη. Η παραμονή του Ντινγκά στην Ελλάδα όμως εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Υπάρχει η Μονακό, ο Ολυμπιακός, το συμβόλαιό του καθώς και η πιθανότητα να ασχοληθούν και άλλες ομάδες μαζί του είτε το προσεχές καλοκαίρι είτε νωρίτερα. Θα περιμένουμε να δούμε και την προσφορά που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός. Προς το παρόν λοιπόν δεν μπορώ να σας πω ό,τι έχουμε κάτι οριστικό για την περίπτωσή του».


Ερωτηθείς για το πως νιώθει ο ίδιος ο παίκτης στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Χόφμαν επισήμανε πως... «του αρέσει ιδιαίτερα. Είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλό για τον ίδιο ό,τι παίζει βασικός σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Όμως δεν αρκεί αυτό και σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για πιθανότητες παραμονής.

Όλα αυτά θα τα δούμε στις συζητήσεις που θα κάνουμε με την Μονακό, τον παίκτη και τον Ολυμπιακό».

Τέλος ο εκπρόσωπος του Εντινγκά έβαλε και ένα χρονοδιάγραμμα ως προς τις τελικές εξελίξεις: «Όπως αντιλαμβάνεστε αυτήν την στιγμή είναι όλα ανοιχτά. Πιστεύω πως σε 5-6 εβδομάδες θα ξέρουμε που θα βρίσκεται ο Ντελβίν τη νέα χρονιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ