2014-03-23 21:41:05
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ Η... ΠΛΑΚΑ! ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
Με τον Βαλντέζ να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία ο Ολυμπιακός σάρωσε με 1-4 τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Μέσα σε δεκατρία λεπτά ο Ολυμπιακός... «καθάρισε» το παιχνίδι στην Κρήτη, με τον Παραγουανό εποθετικό να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Ο Βαλντέζ πέτυχε μέσα σε 13 λεπτά τρία τέρματα, δηλαδή, το γρηγόρότερο χατ-τρικ στην ιστορία και οδήγησε την ομάδα του σε ένα εύκολο βράδυ.

Ο Κάμπελ με πέναλτι πέτυχε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ ο Ιμπραϊμ μείωσε σε 1-4.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Εργοτέλης μπορεί να ήθελε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του αλλά μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ένα λάθος της άμυνάς του ήταν αρκετό για να... καταστραφούν τα πάντα.

Ο Βαλντέζ ήταν στην κατάλληλη θέση για να δεχθεί την… πάσα και να πλασάρει ψύχραιμα τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του λίγο αργότερα. Ο Παραγουανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των Κρητικών, είδε την μπάλα από την πάσα του Σέποβιτς να φτάνει μπροστά του και αυτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά.


Ο Βαλντέζ όμως δεν σταμάτησε εκεί… Στο 13ο λεπτό πέτυχε χατ-τρικ δεχόμενος την εξαιρετική ασίστ του Πέρεζ.

Οι ερυθρόλευκοι έφταναν όποτε ήθελαν στην αντίπαλη εστία και έτσι το τέταρτο γκολ ήταν… αναμενόμενο. Στο 32ο λεπτό ο Πέρεζ ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Κάμπελ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Ο Εργοτέλης μείωσε σε 1-4 στο 55ο λεπτό με τον Ιμπραϊμ να πιάνει ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ.

Οι Κρητικοί ανέβηκαν στη συνέχεια του αγώνα και δημιούργησαν φάσεις στην εστία του Μέγιερι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η άμυνα του Ολυμπιακού χαλάρωσε αρκετά. Ωστόσο δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα.

Αφού τελείωσαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, πλέον θα δουν όλοι τον πραγματικό Ολυμπιακό, παρόλο που έχει κριθεί το πρωτάθλημα... Άλλωστε, υπάρχει και το... Κύπελλο, εκεί που πλησιάζει η ώρα για πολλαπλές... απαντήσεις!

Εργοτέλης (Μ. Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Τζανακάκης, Αμπντούλ Αζίζ, Μεχία (46’ Σαρρής), Αντελέγιε, Καρντόζο (46’ Κοζορώνης), Χαντί, Ιμπραϊμ, Μπουχουλάκης, Μονακέλο (71’ Διαμαντάκος), Μπανιτμπανγκά.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Ρέντζας, Κουτρης, Κοζονώρης, Διαμαντάκος, Αναστασάκος, Σαρρής.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Τόρες, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (58’ Παπάζογλου), Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά (46’ Μασάντο), Κάμπελ, Πέρες, Σέποβιτς, Βάλντες (72’ Βέργος)

Στον πάγκο: Ρομπέρτο, Πελέ, Μασάντο, Παπάζογλου, Φουστέρ, Χολέμπας, Βέργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-4....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-4....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ