2014-03-23 21:42:05
Φωτογραφία για Δενδροφύτευση στη Σωτήρα Τρικάλων
Εκατοντάδες Τρικαλινοί μαζί με τα παιδιά τους, έσπευσαν σήμερα το πρωί σε περιοχή της Σωτήρας Τρικάλων, προκειμένου να συμμετάσχουν σε δενδροφύτευση Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στην περιοχή που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ, ο χώρος αρχικά καθαρίσθηκε και εν συνεχεία ανοίχτηκαν λάκκοι για να τοποθετηθούν τα δενδρύλλια.

Παρών στην εκδήλωση και ο Γεωπόνος Κολίτσας που δεν επέτρεψε να φυτευτούν δένδρα χωρίς ενίσχυση της δενδροφύτευσης με …ζεόλιθο.

Ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, άφησε το …ipad και μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη που φόρεσε και τα σχετικά γάντια, φύτευσαν το πρώτο δένδρο, υπό τα βλέμματα του κ. Κολίτσα που έριξε …ζεόλιθο στον σχετικό λάκκο και της Περιφερειακής Συμβούλου Ελένης Αργυροπούλου-Καλλιάρα.

Ο ΑΠΣ Τρικάλων και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας με τα μέλη τους ήταν εκεί συνδράμοντας στην δενδροφύτευση, ενώ ξεχωριστή «νότα», αποτέλεσε ο «Βουκεφάλας» που έδωσε την δυνατότητα στα μικρά παιδιά να …ιππεύσουν άλογα με το μικρό πόνι να «κλέβει» την παράσταση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ