2014-03-24 09:47:07
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΕΝΑ
Ο Ολυμπιακός έβγαλε την… υποχρέωση κόντρα στον Πανελευσινιακό και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στους «σταχυοφόρους», καθώς μπήκαν από νωρίς συγκεντρωμένοι, κάτι που παραδέχθηκε και με δηλώσεις του στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Όχι, δεν είχαμε το μυαλό μας στη Μάλαγα. Είχαμε τη σκέψη μας μονάχα εδώ. Θέλαμε να κάνουμε μια δυνατή προπόνηση απόψε (23/03) κι αυτό το καταφέραμε».

Πλέον, όμως, η προσοχή τους στρέφεται αποκλειστικά στο δύσκολο ματς στο «Μάρτιν Καρπένα», που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (27/03, 21.45) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Τώρα, σκεφτόμαστε την Ουνικάχα Μάλαγα, έχουμε μπροστά μας τέσσερις ημέρες και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Οι μεγάλες ομάδες καλύπτουν τα κενά που είναι τεράστια. Θα πρέπει να μπούμε με την ίδια ενέργεια, να παλέψουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», πρόσθεσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ