2014-03-24 10:43:04
Φωτογραφία για Εντοπίστηκαν ναρκωτικά αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ στη Λεμεσό
Μέλος κυκλώματος, που εισήγαγε ναρκωτικά από το εξωτερικό και τα διέθετε στην κυπριακή αγορά, εκτιμάται πως... είναι ο 39χρονος που συνελήφθηκε χθες στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό 52 κιλών ναρκωτικών, η αξία πώλησης των οποίων φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το πρωί ο 39χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του για 8 ημέρες. Οπως αναφέρθηκε από τον ανακριτή της υπόθεσης, ο ύποπτος έχει παραδεχθεί ότι αυτός είχε κρύψει τα ανευρεθέντα στις αποθήκες του εργοδότη του, αλλά δεν απαντά σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, και το μόνο που είπε είναι: "Eκανα βλακεία, το μετάνιωσα".

Εναντίον του διερευνώνται υποθέσεις συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής φαρμάκου τάξεως Α και Β , παράνομης κατοχής φαρμάκου τάξεως Α και Β και παράνομης κατοχής φαρμάκου τάξεως Α και Β, με σκοπό την προμήθεια.


Η ΥΚΑΝ οδηγήθηκε στη σύλληψη του 39χρονου ύστερα από πληροφορία και εξετάσεις που έγιναν σε συγκεκριμένες αποθήκες, που βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο στη Γερμασόγεια, όπου εντοπίστηκαν τέσσερις βαλίτσες που περιείχαν 46 συσκευασίες με 48 κιλά και 611 γραμμάρια κάνναβης και 1 κιλό και 893 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα μέλη της υπηρεσίας αφαίρεσαν από τις τρεις βαλίτσες τα ναρκωτικά και τοποθέτησαν στη θέση τους ομοιώματα, ενώ στην τέταρτη βαλίτσα, που διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιείτο, άφησαν πέντε συσκευασίες ναρκωτικών.

Σε κάποια στιγμή, ο 39χρονος θεάθηκε να ανοίγει με κλειδί την ασφαλισμένη είσοδο του περιφραγμένου χώρου και να εισέρχεται στη μια εκ των αποθηκών. Οταν ανακόπηκε κατά την έξοδο του, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δυο σφραγισμένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2 κιλά κάνναβης, τα οποία εκτιμάται πως θα πουλούσε σε άλλα πρόσωπα.

Εντός του οχήματός του εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim. Ηδη ζητήθηκε άδεια από το δικαστήριο για εξέταση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τους. Εξάλλου μια από τις βαλίτσες φέρει καρτέλα με ημερομηνία άφιξης στην Κύπρο και έτσι θα ερευνηθούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των αερολιμένων μας τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, η αστυνομία εκτιμά πως ο ύποπτος είναι μέλος κυκλώματος που εισήγαγε και διοχέτευε ναρκωτικά στην κυπριακή αγορά και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι συνεργάτες του, ενώ απομένουν να γίνουν τρεις ακόμα έρευνες, όπως ανέφερε.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ