2014-03-24 15:24:49
Φωτογραφία για Πιθανή η παραίτηση Παπαδόπουλου από τον Άρη
Ανοικτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη αφήνει πλέον ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φανερά απογοητευμένος από το βράδυ του Σαββάτου μετά την ήττα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Κάτι που ο 47χρονος τεχνικός άφησε να εννοηθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την χθεσινή του ομιλία στην πρώτη προπόνηση εν όψει της μίνι προετοιμασίας για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η απογοήτευση του Παπαδόπουλου έχει να κάνει από την απώλεια του στόχου της παραμονής του Άρη στηνSuper League και θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σκέφτεται ακόμη και να παραιτηθεί.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του στην χθεσινή προπόνηση του Άρη όπου μεταξύ άλλων τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως:


«Επειδή δεν ξέρω αν αύριο θα είμαι εδώ, αλλά εσείς πρέπει να παλέψετε στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας και να μην δώσετε δικαίωμα σε κανέναν».

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Παπαδόπουλος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, όπου και θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή προπόνηση του Άρη στο «Δασυγένειο» δεν βγήκε να την κάνει, αφήνοντας την εκγύμναση στους συνεργάτες του Δημήτρη Μπουγιουκλή και Νίκο Γιάγκου με δικαιολογία ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ