2024-01-08 19:04:42
Φωτογραφία για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor με έπεισαν ότι το ριάλιτι είναι ένα 25% κι ότι μπορούσα να το αποφύγω»
Στο πλατό της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μίλησε για τις σχέσεις της, το πώς φαντάζεται τον ιδανικό σύντροφο, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor.

«Είμαι σκληρή αλλά και ευαίσθητη και συναισθηματική. Είμαι τσαμπουκάς στη σχέση, βάζω τα όριά μου».

«Δεν είμαι ζηλιάρα, πρέπει ο άλλος να μου δώσει το δικαίωμα και την αφορμή, δεν ψάχνομαι, είμαι ήρεμη, θα κάνω τη χαριτωμένη ζηλίτσα μου, μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί που έχουν συνηθίσει να τους ζηλεύουν».

«Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτό που μου έχει πει μία φίλη μου. Ο άνδρας που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα ελαττώματά σου».

Για τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει στο φετινό Survivor είπε:

«Με τιμάει που κάθε σεζόν ακούγεται το όνομά μου για το Survivor. Μετράει που είμαι αθλητικό κορίτσι και θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιο κόνσεπτ. Το έξω Survivor είναι πιο σκληρό, η ζωή. Το Survivor εκεί είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, έχεις να κάνεις με 24 ψυχές που καλούνται να δοκιμαστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες».


«Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς. Εγώ όταν υπάρχουν δυσκολίες μου βγαίνει αυτόματα η αλληλεγγύη γι΄αυτό τότε στο Survivor είχα ξαφνιαστεί. Είμαι πολύ κόντρα τύπος. Από τη μία είμαι πολύ δυναμική, από την άλλη πολύ ευαίσθητη. Από τη μία είμαι άνθρωπος ευθύς από την άλλη δεν μου αρέσει η κατινιά.  Κάπου στη μέση με αδικώ γιατί όταν πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου πρέπει να μιλάς άρα μπαίνεις στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος, του ριάλιτι. Όταν το δέχτηκα με έπεισαν ότι το κομμάτι αυτό είναι ένα 25%, μια κινούμενη κάμερα που άμα θες δεν μπαίνεις σε αυτό».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ