2012-04-20 12:02:03
Φωτογραφία για Δέντρο καταπλάκωσε κοπέλα στον Άγιο Κοσμά!
Τα έντονα προβλήματα, που προκλήθηκαν χθες το μεσημέρι από τους θυελλώδεις ανέμους και τις καταιγίδες οδήγησαν στον... τραυματισμό μιας κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, μια κοπέλα τραυματίστηκε μέσα στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά και ενώ βρισκόταν στο χώρο του στίβου, όταν από το δυνατό αέρα έπεσε πάνω της το δένδρο και την καταπλάκωσε.

Επί τόπου έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν την κοπέλα, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας, που αφορούσαν κυρίως κοπές δέντρων τα οποία έπεσαν από τον αέρα και απομάκρυνση πινακίδων, καθώς και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους.

Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν κυρίως τα νότια προάστια (Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βούλα) και το κέντρο της Αθήνας, ενώ τα προβλήματα εντοπίζονται περισσότερο στον Πειραιά (Κορυδαλλό, Δραπετσώνα, Αμφιάλη), καθώς και στο Χαϊδάρι και το Αιγάλεω. Αντίθετα στα βόρεια προάστια τα περιστατικά ήταν ελάχιστα.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ