2014-03-25 13:15:51
Φωτογραφία για Ξάνθη: Διώροφη μονοκατοικία τυλίχτηκε στις φλόγες [Video - Photos]
-Πυκνοί μαύροι καπνοί έβγαιναν από το κτήριο που βρίσκεται πλησίον σχολικής μονάδας -Οι μαθητές συγκεντρώνονταν για την παρέλαση και δίπλα οι Πυροσβέστες έδιναν μάχη με τη φωτιά

Πυρκαγιά σε ακατοίκητη διώροφη μονοκατοικία που βρίσκεται πλησίον του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, πυκνοί μαύροι καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από τον δεύτερο όροφο της μονοκατοικίας, η οποία έχει εγκαταλειφθεί και δεν κατοικείται, στην οδό Μαραθώνος στην Ξάνθη, τη στιγμή μάλιστα που οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου συγκεντρώνονταν για τη μαθητική παρέλαση της πόλης.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης με δυο οχήματα, θέτοντας υπό έλεγχο μέσα σε μερικά λεπτά τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και στα γύρω κτήρια, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι στους δρόμους για να δουν τι είχε συμβεί.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η Πυρκαγιά μιας και πρόκειται για οίκημα στο οποίο δεν διαμένει κανείς, ενώ τη στιγμή που έφτασε η Πυροσβεστική δεν βρέθηκε κάποιος μέσα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της φωτιές, ενώ αυτή δεν κατάφερε να επεκταθεί και στον κάτω όροφο του κτηρίου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας καθώς και για προληπτικούς λόγους ένα Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ωστόσο αποχώρησε χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.
thrakitoday.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H παρέλαση στην Αθήνα..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H παρέλαση στην Αθήνα..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ