2014-03-25 14:19:04
Φωτογραφία για Λεμεσός: Το αίτημα φιλίας στο Facebook κατέληξε σε βιασμό
21χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε 30χρονος που τον γνώρισε μέσω Facebook.

Λανθασμένη αποδείχτηκε η κίνηση 21χρονης να αποδεχτεί το αίτημα φιλίας που της έστειλε στο Facebook 30χρονος από τη Λεμεσό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του σημερινού Τύπου, οι δυο τους έγιναν φίλοι στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Οκτώβρη και τον Νοέμβριο συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση από κοντά για να γνωριστούν.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα, την μετέφερε σε ξενώνα στην περιοχή Γερμασόγειας και παρά τη θέλησή της την έγδυσε και την βίασε. Στη συνέχεια την μετέφερε πίσω στο σπίτι της και εξαφανίστηκε.

Η 21χρονη κράτησε για τόσο διάστημα κρυφό το μυστικό αφού φοβόταν την αντίδραση των γονιών της. Αφού εκμυστηρεύτηκε το θλιβερό περιστατικό στις φίλες της, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε και το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα προφυλάκισής του για τρεις ημέρες αφού εναντίον του διερευνόνται αδικήματα απαγωγής και βιασμού. Ο 30χρονος αρνείται τη διάπραξη των αδικημάτων και υποστηρίζει ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 21χρονη μετά από συγκατάθεσή της.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ