2014-03-25 20:33:20
Φωτογραφία για Πάτρα: Την Τετάρτη οι νέες αποφάσεις για τους φαρμακοποιούς
Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας που συνήλθε εκτάκτως σήμερα και ώρα 09:30 σε απαρτία, με μοναδική απουσία λόγω ασθενείας του αντιπροέδρου, ανοικτό και με παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου, αποφάσισε με ψήφους 6 έναντι 2, να γίνει Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 20:30 για να αποφασίσει για τις κινητοποιήσεις του Φ.Σ. Αχαΐας ενόψει της ψήφισης του γνωστού νομοσχεδίου που διαλύει τα φαρμακεία και μαζί με αυτά και τη φαρμακευτική περίθαλψη στη χώρα μας.

Η πρόταση του προεδρείου, πάλι με 6-2, είναι η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της προχθεσινής Γ.Σ. του Π.Φ.Σ.

Πιο συγκεκριμένα, 24ωρες κυλιόμενες απεργίες, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με ελάχιστο αριθμό φαρμακείων ασφαλείας και την Κυριακή μετάβαση όλων των μελών του συλλόγου στη Βουλή, μαζί με τους υπόλοιπους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Αν η ήμερα ψήφισης του νομοσχεδίου μετατεθεί για Δευτέρα 31 Μαρτίου, οι κυλιόμενες απεργίες θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα και η μετάβαση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την ημέρα αυτή.

Επίσης, 11.000 φαρμακεία σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών και του Φ.Σ. Αχαΐας, θα αποτελέσουν σταθμούς εκλογικής καταδίκης όσων βουλευτών και κομμάτων ψηφίσουν τα μέτρα που καταργούν το μικρομεσαίο φαρμακείο και αφήνουν την φαρμακευτική περίθαλψη του λαού στα γνωστά καρτέλ.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα παραπάνω θα τεθούν στην κρίση της Γ.Σ. του Φ.Σ. Αχαΐας, την Τετάρτη στις 20:30.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ