2014-03-26 00:23:05
Φωτογραφία για Παραδόθηκε ο 24χρονος για την φονική συμπλοκή στο Αντισκάρι
Παραδόθηκε με τον συνήγορο του στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Μανόλη Παραβολιδάκη ο 24χρονος που εμπλέκεται στην φονική συμπλοκή στο Αντισκάρι. Ο 24χρονος, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης είναι  αδερφός του 33χρονου ο οποίος το πρωί της Δευτέρας είχε παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και αυτός- όπως και ο αδερφός του- αποποιείται κάθε ευθύνη και υποστηρίζει ότι ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 26χρονος, ήταν αυτός που χτύπησε μέχρι θανάτους τον άτυχο άνδρα.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται αυτή την ώρα και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο θάνατο του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη, ο οποίος, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε κλίμα οδύνης, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι άλλοι δύο νταήδες που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο 33χρονος – βασικός κατηγορούμενος – και ο 26χρονος συγκατηγορούμενος του, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και εμφανίστηκαν μπροστά του αμετανόητοι και κυνικοί. Για το τραγικό αυτό περιστατικό δεν πήρε κανείς την ευθύνη ενώ φαίνεται ότι τα έριχναν ο ένας στον άλλον.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ