2014-03-26 02:07:08
Φωτογραφία για Κόντρα Κανέλλη – Τσίπρα
Αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην τηλεόραση του Mega η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη η οποία με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Πάνω στο Νήμα» για τον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε «τσογλάνι».

Η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στη στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί στην τηλεόραση το περιστατικό κατά το οποίο η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη. «Χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ», ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ και σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας γελούσε όταν έβλεπε το περιστατικό.

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ να γελάει τάχα μου δήθεν από αμηχανία» είπε η Λιάνα Κανέλλη, ενώ σημείωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να λέει ότι πρώτη επιτέθηκε η ίδια.

«Δεν με ρώτησε κανένας αν ήθελα να βλέπω τη μούρη μου ξανά και ξανά δια του ντοκιμαντέρ ως διαφημιστικό του μεγάλου μεγέθους του πολιτικού ανδρός, κατά την άποψή μου τσογλάν – boy, που λέγεται Τσίπρας» είπε η Λιάνα Κανέλλη.


Για χυδαιότητα έκανε λόγο ο Δ. Παπαδημούλης

«Το να αποκαλεί μια βουλευτής του ΚΚΕ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «τσογλάνι», δεν είναι σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι χυδαιότητα και την θεωρώ ανάξια πολιτικού σχολιασμού» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Νομίζω ότι δεν ταιριάζει ούτε στο πολιτικό ήθος όσων θέλουν να ασκούν πολιτική με σοβαρό τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν, ούτε πολύ περισσότερο στην ιστορία και την παράδοση της Αριστεράς αλλά και του ΚΚΕ. Περιμένω κάποιοι παλαιότεροι, ιστορικά στελέχη του ΚΚΕ που δίδαξαν και διδάσκουν με το ήθος τους, να το εξηγήσουν αυτό στην κ. Κανέλλη», σημείωσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ