2014-03-26 09:31:34
Φωτογραφία για «ΔΕΝΕΙ» ΒΑΛΝΤΕΖ... ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕΠΟΒΙΤΣ
Ο Μίτσελ δίνει... «ψήφο εμπιστοσύνης» σε Βαλντέζ και Σέποβιτς, όπως αναφέρει σήμερα (26/4) το Εθνοσπόρ...

Πολύ λόγος γίνεται για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Μήτρογλου, αλλά ο Μίτσελ δείχνει να πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες των Βαλντές και Σέποβιτς.

Ο Παραγουανός επιθετικός μετά το χατ τρικ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ενεργοποίηση την οψιόν αγοράς και θα τον κρατήσει στο Λιμάνι, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αλλωστε αυτό είναι κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος, όπως έχει τονίσει πολλές φορές, αλλά και ο Μίτσελ που μιλάει με πολύ «θερμά» λόγια για την αξία του.

Ομως ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει να ικανοποιείται και από τον Σέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός το τελευταίο διάστημα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κέρδισε τα εύσημα του προπονητή του.

Ο Μίτσελ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες του πως, αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία, του χρόνου θα είναι μέσα στις βασικές του επιλογές και πλέον είναι στο χέρι του Σέποβιτς να μονιμοποιηθεί στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ