2014-03-26 13:34:30
Φωτογραφία για Ανανεώνει με Πανθρακικό ο Ιγκόρ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού Ιγκόρ με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι διαπραγματεύσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού Ιγκόρ με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Άκη Μάντζιου και συνεχίζονται σε πολύ θετικό κλίμα και δεν αποκλείεται άμεσα να πέσουνε οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.

Μία θετική εξέλιξη που έχει να κάνει από την συγκατάθεση της συζύγου του Ιγκόρ που φέρεται θετική για την παραμονή της οικογένειας για άλλον έναν χρόνο στην πόλη της Κομοτηνής ενώ και το παιδί τους έχει αρχίσει να μαθαίνει τα ελληνικά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φλερτ της παραμονής με τον Ιγκόρ αναμένεται να έχει αίσιο τέλος καθώς απομένουνε λεπτομέρειες και θα αποτελέσει την τρίτη ανακοίνωση ανανέωσης μετά τους Μάντζιο και Αθανασιάδη και έπεται συνέχεια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός φέρεται μετά την επίτευξη του στόχου της παραμονής να θέλει να χτίσει τον κορμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τους Ρομέου, Ντιόγκο, Τζάνη και Σαρακατσάνο να παίρνουν σειρά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ