2014-03-26 18:02:04
Φωτογραφία για Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Το καλύτερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ
Έχει παραγίνει το κακό με τις δηλώσεις του κυρίου Πάγκαλου. Μιλώντας για τον κ. Πάγκαλο με τι να πρώτο ασχοληθούμε. Ο κύριος αυτός  υπηρέτησε όλη την μαύρη ιστορία του ΠΑΣΟΚ από θέσεις ευθύνης, έφερε τον Σημίτη με τους Τσουκάτους και τους Μαντέληδες, ενέχεται στην γκρίζα ιστορία Οτσαλάν, συντόνιζε τον Γιώργο Παπανδρέου  με την ανύπαρκτη ανάπτυξη και το ανύπαρκτο νοικοκύρεμα, έγινε πατροκτόνος λέγοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου μιζαδόρο, προσκύνησε μόλις οι Γερμανοί του έπιασαν το αυτί, ενώ με την άδικη ακαταλόγιστη δήλωση του, «μαζί τα φάγαμε», δημιούργησε ενοχικά σύνδρομα στα θύματα χρόνων εξουσίας του.

Δυστυχώς, ο κύριος αυτός «ξαναχτύπησε» με  πρόσφατη δήλωση του, καθώς με γκεμπελισμό πλάσαρε ότι, ότι χειρότερο είχε το ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Μια δήλωση με την οποία θίγει άτομα, αγώνες και ιστορίες που είτε δεν ξέρει, είτε φοβάται. Μια δήλωση την οποία δεν πρέπει να επαναλάβει.

Κύριε Πάγκαλε, το καλύτερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, αυτό που δεν πούλησε αξίες και όνειρα, συνδράμει σήμερα στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς για εσένα και να θέλεις να έρθεις μαζί μας δεν θα σε αφήσουμε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ