2014-03-26 18:00:11
Φωτογραφία για Οι μικροσκοπικές τσάντες της σεζόν
Ποιες τσάντες είναι πρακτικές, ξεκούραστες και ταυτόχρονα μέσα στη μόδα;

Αγαπημένο αξεσουάρ πολλών γυναικών! Είναι αλήθεια ότι αγαπάμε αυτά τα χαριτωμένα και φίνα τσαντάκια. Ο λόγος προφανής, μια τσάντα κομψή και πρακτική ταυτόχρονα. Για ακόμα μία σεζόν κάνουν την παρουσία τους αισθητή.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως επιστρέφουν ανανεωμένες, προσθέτοντας αίσθηση αίγλης σε casual εμφανίσεις και όχι μόνο. Η τσάντα «θαύμα», για τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Το απόλυτο εισητήριο, στην κάθε μας βόλτα και με χέρια ελεύθερα! Φορεμένη χιαστί και άλλες φορές στον ώμο, έτσι για αλλαγή. Χωρίς να χρειαστεί να απαρνηθείτε βασικά πράγματα της καθημερινότητάς σας, αλλά απαλαγμένες από τα βάρη των περιττών υπερβολών. 

Όμορφη επιλογή και κάποιες από αυτές σε πολύ φωτεινά χρώματα, δημιουργώντας το ιδανικό contrast στην γκαρνταρόμπα των μαύρων. Βεβαιωθείτε ότι το λουρί της τσάντας δεν είναι πολύ μακρύ, γιατί σε άλλη περίπτωση θα είναι κουραστικό να χτυπά στα πόδια σας καθώς περπατάτε
. Φροντίστε λοιπόν, η τσάντα να μην στέκεται χαμηλά στο ύψος της λεκάνης και τοποθετήστε την μπροστά ή πίσω σας. Σαν αποτέλεσμα θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Χωρίς να αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο μιας καθημεριμενής – casual εμφάνισης, μπορεί να λειτουργίσει το ίδιο καλά και το βράδυ. Αποτελώντας ένα ακόμα συστατικό επιτυχίας, εναλλακτικών – βραδινών εμφανίσεων. Το μικρό μαύρο φόρεμα για παράδειγμα με ένα κομψό χιαστί τσαντάκι, αποτελεί μια σπουδαία επιλογή στους σύγχρονους ρυθμούς.

Extra Tip : Δεν χρειάζεται να υπερφορτώνετε την τσάντα σας, διότι έτσι, χάνει το στυλ της – αποφύγετε λοιπόν τους όγκους. Είναι προτιμότερο να στέκεται επίπεδη και κοντά σας. Προσοχή μόνο, τις φορές που μπορεί να τρίβεται πάνω στο ύφασμα, πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει φθορές. Όποιο και αν είναι το μέγεθος, το σχήμα ή η ετικέτα του φερόμενου αξεσουάρ, αποτελεί τον πιο ξεκούραστο τρόπο για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας, κρατώντας τα χέρια σας ελεύθερα.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ