2014-03-26 20:25:06
Φωτογραφία για Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Το Σπίτι μου»
 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με αριθμό απόφασης 4533/1996,εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Υ.Υ.Κ.Α. με Φ.Ε.Κ. 1390/6-9-2010 ενώ παράλληλα διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια (αρ.πρωτ.2815/01.03.2011). Δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων – από το χώρο της Ειδικής Αγωγής – με σκοπό την εκπαίδευση  ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσω  εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στόχο την ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Τα προγράμματα μας σκοπεύουν ευρύτερα στην ψυχοκοινωνική εξέλιξη, την κοινωνική ένταξη και προάγουν την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αναπηρία, στοχεύοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας και στην αποφόρτιση της οικογένειας.

O Σύλλογος ΑΛΜΑ διοργανώνει αθλητικές ημερίδες (Ημερίδα Bowling, Ημερίδα στίβου για παιδιά με και χωρίς αναπηρία) ,bazaar ευαισθητοποίησης του κοινού καθώς και συμμετέχει σε Συνέδρια με ομιλίες απο το ειδικό επιστημονικό προσωπικό του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ