2014-03-27 20:19:38
Φωτογραφία για Η απάντηση Γκέντσογλου σε όσα λέγονται για την Ηλιάδη
Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη καθώς έγινε γνωστή ότι η τραγουδίστρια κυοφορεί το παιδί του νεαρού ποδοσφαιριστή και διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το γεγονός αυτό έχει χαροποιήσει απίστευτα το ζευγάρι, αλλά δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και από τις πλευρές των συγγενών τους που τόσο η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου όσο και η πρώην κουνιάδα και πρώην πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη έχουν ήδη μιλήσει με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το συμβάν.

Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν έχει βγει να κάνει καμία δήλωση. Ωστόσο, απάντησε με τον τρόπο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μια φωτογραφία με ένα τεράστιο γορίλα ο οποίος κάθεται άνετος και αραχτός κατάχαμα με ύφος αδιαφορίας, κοσμεί τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο instagram. Χαρακτηριστικό είναι πως ο γορίλλας έχει τεράστια γεννητικά όργανα, τα οποία είναι εμφανή στη φωτογραφία.

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ακούει και μάλιστα έχει και τη στήριξη των followers του που του γράφουν τα πιο θετικά σχόλια.

Πηγή: Zougla
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ