2014-03-28 16:32:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Συγκεντρώνει τρόφιμα έως τις 31 Μαρτίου η Κοινο_Τοπία
Με επιτυχία συνεχίζεται η προσπάθεια της Κοινο_Τοπίας www.koinotopia.gr για συγκέντρωση και προώθηση τροφίμων και ειδικότερα λαδιού, γάλατος και ρυζιού σε συμπολίτες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Η βοήθεια που συγκεντρώνεται από μέλη και φίλους της Κοινο_Τοπίας παραδίδεται κάθε μήνα στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων, η οποία έχει μετεξελιχθεί σε Κοινωνικό Παντοπωλείο και μέσω αυτής στις οικογένειες που έχουν καταγραφεί και ελεγχθεί ότι χρειάζονται άμεση στήριξη σε είδη καθημερινής διατροφής και ατομικής φροντίδας.

Με το ποσό που συγκεντρώθηκε το τελευταίο τρίμηνο και κατόπιν συνεννόησης με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις προτεραιότητες των αναγκών όπως αυτό τις έχει καταγράψει αγοράστηκαν 323 κιλά λάδι, 483 κουτιά γάλα, 330 κιλά ρύζι και μικροποσότητες από άλλα είδη τα οποία παραδόθηκαν και διανεμήθηκαν χωρίς καθυστέρηση.

Οι ανάγκες βέβαια συνεχίζουν να είναι μεγάλες δημιουργώντας αδιέξοδα σε συμπολίτες που στερούνται καθημερινά βασικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και προβληματισμό σε όσους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και βλέπουν τις δυσκολίες και την απόγνωση κάποιων συμπολιτών.


Με αυτές τις σκέψεις απευθύνουμε νέα παράκληση στα μέλη και τους φίλους της Κοινο_Τοπίας που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν όποιο ποσό μπορούν για να αγοράσουμε και άλλα είδη που είναι σε απόλυτη έλλειψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Καταληκτική ημερομηνία και ολοκλήρωση της προσπάθειας θα είναι η 31η Μαρτίου ώστε να προλάβουμε τη διανομή προ του Πάσχα.

Η Κοινο_Τοπία από τη μεριά της δεσμεύεται να προωθήσει άμεσα όση βοήθεια συγκεντρώσει συμπληρώνοντας τη και με ένα ποσό από το ταμείο της για το σκοπό αυτό.

Για πληροφορίες και προσφορά χρημάτων ή τροφίμων μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 και στο κατάστημα ‘‘Ποτά Σπηλιώτη’’ πεζόδρομος Ρ. Φεραίου 134 (ώρες καταστημάτων).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ