2014-03-30 15:15:14
Φωτογραφία για Επόμενος σταθμός Πάτρα, για τον Σταύρο Θεοδωράκη
Μετά την Κρήτη και την Ήπειρο, επόμενος σταθμός του Σταύρου Θεοδωράκη προκειμένου να συστήσει στον κόσμο «Το Ποτάμι» θα είναι η Πάτρα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου, Το Ποτάμι» θα ταξιδεύσει στην Πάτρα. Ο κ. Θεοδωράκης, με βάση την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, αναμένεται να συνομιλήσει με φίλους εθελοντές και δημοσιογράφους, ενώ στις 20:00 θα γίνει μεγάλη ανοιχτή ομιλία στην παλιά «Αρένα» (Κτήριο Μαραγκοπούλου), Αγίου Ανδρέου & Βότση, στο κέντρο Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περιοδεία του στην Ήπειρο, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με τους αγελαδοτρόφους και γαλακτοπαραγωγούς , λέγοντας ότι η κυβέρνηση πνίγεται σε μία κουταλιά γάλα και ότι κάποιος σοβαρός από την κυβέρνηση πρέπει να κατέβει να συνομιλήσει μαζί τους, γιατί «εδώ θα δοθούν οι λύσεις και όχι με κάποια φιρμάνια που έρχονται από κάποια γραφεία».

Ακόμη, σε ομιλία του σε νέους της πόλης, σε μαγαζί της παραλίας των της Ηγουμενίτσας το βράδυ της Πέμπτης, ο αρχηγός του κόμματος «Το Ποτάμι», απάντησε στην κριτική που δέχεται το ο νέος πολιτικός σχηματισμός από τη στιγμή της ίδρυσής του: «Είναι ενδιαφέρον να δει κανείς τις φάσεις από τις οποίες έχει περάσει η κριτική για το Ποτάμι
. Τις πρώτες μέρες μας έλεγαν φάρσα, επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Όταν είδαν ότι μιλάμε σοβαρά, μας είπαν ότι είμαστε κατασκεύασμα της μιντιοκρατίας. Μετά φάνηκε όμως ότι τα μέσα δεν μας στηρίζουν και πολύ, οπότε η κριτική επικεντρώθηκε στο ότι το Ποτάμι είναι απολίτικο. Με αυτό φυσικά εννοούσαν ότι δεν είμαστε σαν τα παλιά κόμματα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μια σύγχυση μεταξύ του κομματικού και του πολιτικού».

«Το επόμενο επιχείρημα ήταν ότι δεν έχουμε θέσεις, και τώρα που είμαστε οι μόνοι που έχουμε δημοσιεύσει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες θέσεις για την Ευρώπη και οι άλλοι ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει, περάσαμε στο νέο επιχείρημα, ότι είμαστε λαϊκιστές» συνέχισε την ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης που κατέληξε: «Και τα λένε αυτά άνθρωποι που σιωπούν για όλους αυτούς που υπόσχονται λύσεις με το πάτημα ενός κουμπιού ή επιδίδονται σε μπαράζ παροχών λίγο πριν τις εκλογές. Ίσως μερικοί αν δεν δουν λιμουζίνες – μπόντικαρντ και κουστούμια να μπερδεύουν το λαϊκό με το λαϊκίστικο».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ