2014-03-30 16:50:02
Φωτογραφία για «ΓΙΟΥΧΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ... ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Το κοινό της Ρεάλ είναι απαιτητικό και δεν... «κολλάει» να γιουχάρει ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Ρεάλ μετά από τις δυο ήττες στο πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα και τη Σεβίλλη έκανε μια επιβλητική νίκη με 5-0 απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά ο κόσμος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» γιούχαρε τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, συμπεριλαμβανομένου και του «CR7».

Αρχικά αυτός που τα… άκουσε ήταν ο Ντιέγκο Λόπεθ, αν και εκτός από τα σφυρίγματα ακούστηκαν και χειροκροτήματα για τον τερματοφύλακα, ο οποίος από όταν «εκτόπισε» τον Ίκερ Κασίγιας είναι θέμα διαφωνίας για τους οπαδούς της Ρεάλ.

Επίσης στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκαν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι και ο Κάρλο Αντσελότι. Τα γιουχαρίσματα στον Ρονάλντο έγιναν σε μια φάση του αγώνα προς το τέλος, όταν ο Πορτογάλος δεν πέρασε την μπάλα στον Μοράτα.

«Καταλαβαίνω τα γιουχαρίσματα, γιατί μερικές φορές είναι αυτό που αξίζουμε. Τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια. Το να γιουχάρεις τον Ρονάλντο δεν βγάζει νόημα. Όσον αφορά το Ντιέγκο Λόπεθ, ελπίζω να μην πληγώθηκε», σχολίασε ο Αντσελότι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ