2014-03-30 20:30:10
Φωτογραφία για Η Ελένη Βαΐτσου μιλάει για το «Μπρούσκο», τον Γεωργίου & την προσωπική της ζωή
Η Ελένη Βαΐτσου φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για την επιτυχία της καθημερινής σειράς «Μπρούσκο», αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Για το «Μπρούσκο» η γνωστή ηθοποιός είπε: «Ακριβώς επειδή πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και καθώς δεν είχα προηγούμενη εμπειρία σ’ αυτό τον τομέα, οι προσδοκίες μου δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες. Ήθελα κυρίως να εξοικειωθώ με την υποκριτική στην κάμερα και να συνηθίσω στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς των γυρισμάτων. Μπορώ να πω πως αρκετά γρήγορα εκπληρώθηκαν αυτές οι προσδοκίες και ξεπεράστηκαν κιόλας. Είναι μια πολύ αξιόλογη δουλειά με υπέροχους συνεργάτες».

Όσο για την ανταπόκριση του κόσμου μετά την επιτυχία της σειράς, η Ελένη Βαΐτσου τόνισε: «Το πιο σύνηθες σχόλιο είναι πόσο πιο κοντή και μικρή ηλικιακά φαίνομαι σε σχέση με την τηλεόραση! Το αμέσως επόμενο είναι με ποιον από τους δύο, τον Σήφη ή τον Αχιλλέα, θέλουν να καταλήξει η Μελίνα».


Είναι τελικά ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου; Η ίδια ξεκαθάρισε: «Εάν μπω στη διαδικασία να αποδεχτώ ή να διαψεύσω οτιδήποτε λέγεται γύρω από την προσωπική μου ζωή, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και από εκεί και πέρα θα ασχολούνται με αυτήν, κάτι που δεν θέλω καθόλου να συμβεί», ενώ για το αν έχει υπάρξει ποτέ «πέτρα του σκανδάλου» στην προσωπική της ζωή συμπλήρωσε: «Απ’ όσο γνωρίζω όχι. Έτσι κι αλλιώς, δεν μπλέκω εν γνώσει μου σε περίεργες καταστάσεις».

Πώς θα ήθελε η ίδια να είναι ο ιδανικός σύντροφος; Η Ελένη Βαΐτσου απάντησε: «Πέρα από κάποια στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα που πρέπει ή δεν πρέπει να έχει σύμφωνα με τα γούστα μου, πιστεύω ότι ιδανικό έναν άντρα τον κάνει το timing. Αν τον γνωρίσω τη στιγμή της ζωής μου που θα μπορώ να τον εκτιμήσω και οι συγκυρίες μάς θέλουν μαζί, τότε θα είναι ο ιδανικός», ενώ για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας συμπλήρωσε: «Μόνο αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα μου το εμπνεύσει και μόνο αν νιώσω έτοιμη γι’ αυτό. Δεν θα έκανα ποτέ οικογένεια για να δώσω ικανοποίηση στους γονείς μου ή γιατί αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό».
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ