2014-03-30 21:43:11
Φωτογραφία για ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0
Ο Νέλσον Βαλντέζ με ένα γκολ στο 84ο λεπτό έδωσε τη νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς οι ερυθρόλευκοι να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το αντίθετο μάλιστα, αφού το ματς έδειχνε περισσότερο... αγγαρεία!

Λίγο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός δεν φόρτσαρε στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια τους, αλλά οι φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του Άρη ήταν ελάχιστες.

Από αυτές, στις περισσότερες οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με σουτ, αλλά ο Διούδης ήταν σωστά τοποθετημένος.

Η… αδράνεια αυτή του Ολυμπιακού έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να απειλήσει, με τους παίκτες του να προσπαθούν να πιάσουν την άμυνα των ερυθρόλευκων απροετοίμαστη και το κατάφεραν.

Καλύτερη στιγμή στο 30ο λεπτό με τον Μανιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» είχαν και άλλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ!


Στο 31ο λεπτό, δηλαδή, αμέσως μετά το δοκάρι, ο Άρης έφερε σε δύσκολη θέση τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλη βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή του Ρομπέρτο. Έπιασε ένα καλό σουτ στην κλειστή γωνία του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος όμως εξαιρετικά έπεσε και έδιωξε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μανιάτη και Κάμπελ αντί των Σάμαρη και Βέργου. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους. Ο Ισπανός τεχνικός πέρασε και τον Σέποβιτς στο παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Άρη.

Καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι το σουτ του Εντινγκά στο 77ο λεπτό, στο οποίο η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τελικά, το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 84ο λεπτό. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βαλντέζ έβαλε ιδανικά το πόδι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τα χαμόγελα μετριάστηκαν ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ηρακλής έκανε πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μανιάτη, με τον παίκτη του Άρη να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Θρύλος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 89`, όταν ο Σαλίνο έβγαλε τη σέντρα, ο Βαλντέζ έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με ρον Ολυμπιακό να παίρνει άλλη μία νίκη σε ένα ματς αγγαρεία και πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέβας, Σάμαρης (46’ Μανιάτης), Εντινγκά, Πέρες, Βέργος (46’ Κάμπελ), Ντομίνγκες (61’ Σέποβιτς), Βαλντές.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μανιάτης, Πελέ, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σέποβιτς, Μπονγκ

Άρης (Φ. Κάκογλου): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87’ Νταμαρλής), Σούνας (75’ Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79’ Ψυχογιός), Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαϊδης.

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Οικονομόπουλος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Ψυχογιός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν κάποιος κάνει όνειρα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όταν κάποιος κάνει όνειρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ