2014-03-31 05:39:05
Φωτογραφία για Ριάλιτι ψάχνει νύφη για τον πρίγκηπα Χάρι
Στα παραμύθια οι ηρωίδες περιμένουν τον πρίγκιπα να εμφανιστεί καβάλα σε ένα άσπρο άλογο. Στη σύγχρονη σκληρή πραγματικότητα, τον αναζητούν σε ένα ριάλιτι. Τουλάχιστον εκείνες που θέλουν να παντρευτούν τον πρίγκιπα Χάρι Το Fox ανακοίνωσε πως το Μάιο θα αρχίσει η προβολή του ριάλιτι που αποτελεί την απόλυτη... τηλεοπτική κοροϊδία. Παραπλανούν τις συμμετέχουσες, καθώς τις αφήνουν να πιστεύουν ότι προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά του μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τη στιγμή που πρόκειται για έναν κοινό θνητό.

Στο ρόλο του «Χάρι» είναι ο Μάθιου Χικς, ένας Βρετανός που κάνει κατά καιρούς εμφανίσεις ως σωσίας του πρίγκιπα. Στο ριάλιτι, οι γυναίκες που συμμετέχουν προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά του, βγαίνοντας σε ρομαντικά ραντεβού μαζί του.

Σύμφωνα με το Fox, το δίκτυο δεν λέει ψέματα στις γυναίκες, απλά τις παραπλανεί. Συγκεκριμένα, τους παρουσιάζει έναν Βρετανό, κοκκινομάλλη ευγενή που μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι και απλά τις αφήνει να βγάλουν μόνες τους το λάθος συμπέρασμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ