2014-03-31 12:21:14
Φωτογραφία για Καλημέρα... ΝΕΑ Ελλάδα !
Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης

Χθες ψηφίστηκε –όπως αναμένονταν- το Πολυνομοσχέδιο και έτσι, ο Έλληνας πλέον... θα έχει, φτηνό γάλα από την Ολλανδία και φάρμακα στα Super Market, όπως όλες οι μεγάλες και σύγχρονες χώρες ! Τώρα πλέον, μπορούμε να ζήσουμε εμείς καλά και «αυτοί» καλύτερα !

Σήμερα επίσης, μπορείτε να νοιώθετε ήσυχοι και δικαιωμένοι, διότι μετά από εσάς που υποστήκατε τις μεγάλες περικοπές, επιτέλους και τα καρτέλ των Φαρμακοποιών (που σας πότιζαν φαρμάκι) και των Γαλακτοπαραγωγών (που σας έδιναν γάλα και σας ρούφαγαν το αίμα) … διαλύθηκαν !

Επιτέλους για μια ακόμα φορά, σύμπασα η Κυβερνητική πλειοψηφία, άντεξε και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με αποφασιστικότητα προώθησε το μεγαλύτερο στην Ιστορία μας πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και «… έβαλε τη Χώρα σε μια νέα πορεία …»!

Μετά από πολλές δεκαετίες, η Χώρα έχει επιτέλους ένα μεγάλο και στιβαρό Ηγέτη, με σχέδιο και όραμα για το μέλλον μας, με αντοχή και ευελιξία στα προβλήματα μας, με κύρος, πυγμή και αποφασιστικότητα, απέναντι στα ντόπια και ξένα συμφέροντα, που (επιτέλους) χειραγωγεί και δεν χειραγωγείτε από τα ΜΜΕ και του εργολάβους της διαφθοράς !


Τέλος, τώρα έχεις μια Κυβέρνηση, που με κόστος και υπευθυνότητα σε έσωσε από την χρεοκοπία και σου υπέδειξε –ξεκάθαρα και τεκμηριωμένα- ότι ο πραγματικός εχθρός σου είναι ... ο συμπολίτης σου, ΝΑΙ αυτός εκεί δίπλα σου που έχει υποστεί μικρότερες μειώσεις από σένα, που δεν έχασε το σπίτι του, αυτός που θα πάρει κοινωνικό μέρισμα ενώ εσύ όχι, αυτός ο συμπολίτης σου, που δεν αντέδρασε όταν έβλεπε να σε χτυπούν και δεν κατέβηκε στο πλάι σου, για να αγωνιστεί μαζί σου!

Και βέβαια αυτές, οι δικές σου συντεχνίες, που θέλουν να σε μετατρέψουν … σε καρτέλ άυλου πλουτισμού !

Αυτά γράφουν οι 794 σελίδες του Πολυνομοσχεδίου (βλ. 3ο Μνημόνιο), που χθες οι -δικοί σου- εκπρόσωποι, υπέγραψαν … επ’ ονόματι σου !

Φύλαξε το ωσάν Ευαγγέλιο, προσκύνα το και ευλογείτε ... τον "Κύριο" !!

Καλημέρα … ΝΕΑ Ελλάδα ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ