2014-03-31 15:20:04
Φωτογραφία για ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟΚ
Ο Νέλσον Βαλντέζ με ένα τέρμα στο 85ο λεπτό έδωσε τη νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό απέναντι στον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης", χωρίς οι ερυθρόλευκοι να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και χωρίς να ικανοποιήσουν κανένα με την απόδοσή τους.

Φυσικά η μέτρια έως κακή εικόνα των ερυθρόλευκων δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με σχετικές δηλώσεις των ανθρώπων της άφησε να εννοηθεί, ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να αφυπνισθούν οι παίκτες του Μίτσελ, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού επιστρέφουν από τραυματισμούς ο Σαβιόλα και ο Φουστέρ, ενώ είναι πιθανό να πάρει στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ και τον Σιόβα.

Επίσης, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μανωλά, Μασάντο και Τόρες, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής από το χθεσινό ματς γιατί δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είχαν στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση του Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην αριστερή κνήμη, το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων παρουσιάζεται καθησυχαστικό μέχρι στιγμής. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος χτύπησε έπειτα από ένα άτσαλο χτύπημα του Ανδρέα Ηρακλή που του ζήτησε αμέσως συγγνώμη για την κίνησή του, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ