2014-03-31 18:47:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Νοσοκομείο κατέληξε 20χρονος αλλοδαπός που είχε κρυφτεί σε νταλίκα
Ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε ασυνόδευτο φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν εντός του χώρου του φορτίου ένας 20χρονος και ένας 24χρονος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω, στην προσπάθεια να εξέλθουν από το όχημα, έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι. Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», για την παροχή πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης, συνελήφθη, τις βραδινές ώρες χθες,στην πύλη εισόδου οχημάτων του νέου Λιμένα Πατρών, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 56χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, διότι κατελήφθη να μεταφέρει 26χρονο μετανάστη, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ