2014-03-31 20:48:18
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΑΝΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Θετικοί στην προοπτική του Ολυμπιακού εμφανίζονται ο Αμπέλ Ανισέ αλλά και η Μπότεφ, όπως αναφέρουν οι Βούλγαροι, οι οποίοι υποστηρίζουν πως υπάρχουν επαφές με τους ερυθρόλευκους.

Για μία ακόμα ημέρα το όνομα του Αμπέλ Ανισέ, ενός παίκτη με γαλλικό διαβατήριο που παίζει στην Μπότεφ Πλόντιβ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου της Βουλγαρίας και αυτό γιατί τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας επιμένουν για ύπαρξη προσφοράς του Ολυμπιακού για τον ταλαντούχο μέσο, που είναι γεννημένος το 1990.

Όπως τονίζουν, οι επαφές συνεχίζονται και μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δίνει τις 500.000 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του παίκτη το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας που μπορεί να καλύψει κάθε θέση σε όλο τον άξονα. Επιπλέον επισημαίνεται πως και ο ίδιος και η Μπότεφ βλέπουν άκρως θετικά την προοπτική των ερυθρόλευκων.

Ο Ανισέ έχει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 27 ματς. Για το θέμα μάλιστα ρωτήθηκε ο προπονητής της ομάδας, Στάνιμιρ Στοϊλοφ, που απέφυγε όμως να τοποθετηθεί. Μία άλλη παράμετρος είναι πως ο παίκτης δεν έχει μάνατζερ, διαπραγματεύεται μόνος του το μέλλον του την ώρα που φέρεται να έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και να πιέζει την ομάδα του για να φύγει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ