2014-04-01 12:21:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξυλοκόπησαν νεαρό επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη σύλληψη του άρρωστου καρδιοπαθή θείου του [Video - Photos]
Δείτε φωτογραφίες από τον αναίτιο ξυλοδαρμό και κακοποίηση ενός νεαρού το Σάββατο 22 Μαρτίου στην περιοχή Ιτεών- Παραλίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη αναίτια και ξυλοκοπήθηκε άγρια - με συνέπεια τον τραυματισμό του και τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία Αγ. Ανδρέας και πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου - από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης.

Όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό ο νεαρός - που διαμαρτυρήθηκε για στην επιχειρούμενη σύλληψη του άρρωστου καρδιοπαθή θείου του ως υπαίτιου προηγηθέντος καυγά, κατά τη διάρκεια γλεντιού.- έχει κτυπηθεί με γκλομπς στην πλάτη ενώ φέρει εκδορές και μελανιές στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των οικείων του νεαρού άντρα αυτός ξυλοκοπήθηκε τόσο κατά τη σύλληψή του όσο και στο υπόγειο του ου αστυνομικού τμήματος όπου μεταφέρθηκε από τους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
patrastimes.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ