2014-04-01 13:30:59
Φωτογραφία για Μέσα στα νεύρα ήταν ο Θεοδωράκης στη Πάτρα [Video]
Στην Πάτρα βρέθηκε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης και δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Ο κ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος, μετά ερώτηση που δέχθηκε από έναν πολίτη και απάντησε, δείχνοντας την ενόχλησή του και κάνοντας παρατήρηση στο κοινό, που ήταν συγκεντρωμένο.

Απευθυνόμενος στον πολίτη, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επιτρέψτε μου κύριε. Κάνατε ένα ερώτημα 4,5 λεπτά. Επιτρέψτε μου να απαντήσω. Δεν είστε ο μοναδικός καλεσμένος εδώ». Ο εκνευρισμός του δεν είχε τέλος, καθώς, στη συνέχεια, αφού στράφηκε προς το κοινό, επισήμανε με έντονο ύφος: «Παιδιά τι συμβαίνει; Απαντάω σε ένα ερώτημα. Μου κάνετε νοήματα».

Σημειώνεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την εκδήλωση, χωρίς να κάνει εισαγωγική ομιλία, αλλά, δίνοντας το λόγο στους πολίτες, για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

Ωστόσο, μία τοποθέτηση από το κοινό ήταν ικανή να προκαλέσει τον εκνευρισμό του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο πολίτης κάλεσε υπό μορφή ερωτήματος το δημοσιογράφο να αλλάξει το κείμενο με τα όσα λέει σε κάθε παρουσία του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη.


Όπως είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», την ίδια παρέμβαση δέχθηκε και στη συγκέντρωσή του στα Χανιά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί για «στημένες ερωτήσεις».

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το thebest.gr:

Επιπλέον, ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, εφόσον διασφαλίζεται με όρους υγιούς ανταγωνισμού το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα από το κοινό της Πάτρας, ενώ δήλωσε: «Το ποτάμι θα πορευτεί με νέα πρόσωπα, θα μείνω στην πολιτική μέχρι τα 60 μου».
thebest.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ