2014-04-01 13:41:04
Φωτογραφία για Κατεπείγον έγγραφο της Εισαγγελέως στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Πάτρα
Το κατώφλι της Προισταμένης Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πάτρων, όπου και παρέδωσαν έγγραφη αναφορά μεταξύ άλλων για τα... οφειλόμενα ρεπό, τις ώρες υπερεργασίας λόγω της ενίσχυσης με προσωπικό του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Κόρινθου, πέρασαν το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Τσεκούρας και ο Γραμματέας Χάρης Τσίτσικας.

Στην αναφορά που υπέβαλλαν στον Εισαγγελικό λειτουργό οι Συνδικαλιστές Αστυνομικοί, περιλαμβάνονται στοιχεία που περιγράφουν την «απαράδεκτη» και πρωτόγνωρη για το τοπικά δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ, κατάσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Ειδικότερα αναφέρεται η αποδυνάμωση νευραλγικών υπηρεσίων, η περιπολία με ένα άτομα στα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα και η μη τήρηση της έκδοσης εβδομαδιαίας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, άμεση ήταν η αντίδραση της Εισαγγελέως που προχώρησε στην αποστολή κατεπείγοντος εγγράφου στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, προκειμένου εξετασθούν πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια τα όσα καταγγέλονται μέσω της αναφοράς του οι Αστυνομικοί.
patratora.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ