2014-04-01 14:05:03
Φωτογραφία για «Το ΚΩΘ στην ΚΟΘ ξανά!»
Ακόμα μία ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργανώνει το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με τη Συμφωνική Ορχήστρα του στα... πλαίσια της επετείου των 100 χρόνων πολιτιστικής προσφοράς του.

Οι μαθητές της τάξης διεύθυνσης ορχήστρας του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη με σολίστ τη Θεοδώρα Παπανικολάου στο βιολί, από την τάξη της Ειρήνης Ντράγκνεβα και η Βασιλίνα Υφαντή, στο φλάουτο από την τάξη της Ματούλας Χατζή θα ερμηνεύσουν γνωστές μελωδίες σπουδαίων συνθετών.

Συγκεκριμένα το μουσικόφιλο κοινό της πόλης θα απολαύσει έργα των J.S. Bach: Κοντσέρτο για βιολί σε λα ελάσσονα BWV 1041(1ο μέρος), W.A. Mozart: Μία μικρή νυχτερινή μουσική KV 525 (1ο μέρος), C. P. E. Bach: κοντσέρτο για φλάουτο σε ρε ελάσσονα (1ο μέρος) και του L. V. Beethoven: Συμφωνία αρ.1 op.21 σε ντo μείζονα, Αdagio molto-Allegro con brio, Andante cantabile con moto, Menuetto(Allegro molto e vivace) και Adagio-Allegro molto e vivace.

Τη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 20.30 στην Αίθουσα Δοκιμών της Κρατικής Ορχήστρας «Σόλων Μιχαηλίδης» (πρώην Παλλάς) στη Λεωφόρο Νίκης 73, θα διευθύνουν οι Χρήστος Κωνσταντινίδης, Θοδωρής Παπαδημητρίου, Θανάσης Σουργκούνης και Δημοσθένης Φωτιάδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ