2014-04-01 14:37:03
Φωτογραφία για Κανένα ίχνος από τη Θάλεια Χούντα
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Θάλειας Χούντα, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την προπροηγούμενη Παρασκευή. Η δημοσιογράφος και πολιτευτής του ΛΑΟΣ δεν είχε δώσει σημεία ζωής έως αργά χθες, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της Νίκος Μπούρας εκτέλεσε στο ακέραιο τις εντολές του άγνωστου άνδρα που επικοινώνησε μαζί του το βράδυ της εξαφάνισης.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην «Espresso», αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που απαίτησε ο συνομιλητής του να κάνει προκειμένου να πάρει πίσω τη γυναίκα του. Τόνισε όμως ότι ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες, οι οποίες ωστόσο δεν αφορούσαν την καταβολή λύτρων:

«Πλέον περιμένω και από την πλευρά αυτών των ανθρώπων να πράξουν στο ακέραιο ό,τι υποσχέθηκαν. Να απελευθερώσουν, δηλαδή, τη σύζυγό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, που ζει όλες αυτές τις ημέρες ένα δράμα, καθώς εκτός από το τηλεφώνημα που του έκαναν οι άνθρωποι που φέρεται να έχουν απαγάγει τη Θάλεια Χούντα, δεν είχε άλλη επικοινωνία μαζί τους και δεν γνωρίζει αν η παρουσιάστρια είναι καλά στην υγεία της.


Στο μεταξύ, οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κινούνται στο σκοτάδι, καθώς οι αστυνομικοί δεν έχουν στα χέρια τους στοιχεία που να τους οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα.

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη γνωστή δημοσιογράφο στο ραντεβού που η ίδια είχε πει στον σύζυγό της ότι είχε στο λιμάνι του Πειραιά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Αλλά και το οπτικό υλικό από τις κάμερες στο Κολωνάκι και κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η Θάλεια Χούντα για να φτάσει μέχρι τον Πειραιά δεν έχει καταγράψει αυτόν με τον οποίο συναντήθηκε.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ιστορία δεν Ξαναγράφεται
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ιστορία δεν Ξαναγράφεται
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ