2014-04-01 19:10:16
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Βουρδάνος: Ένας πρωταθλητής Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρ. Παγώνη στον δήμο Χαλκιδέων
Αγαπητοί Φίλοι

Ονομάζομαι  Κώστας Βουρδάνος γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Χαλκίδα. Τα τελευταία 4 χρόνια ζω στην Αθήνα Εργάζομαι στην Ελληνική αστυνομία και υπηρετώ την άμεση δράση Αττικής (στην ομάδα Δίας) από το 2007 μέχρι και σήμερα! 

Είμαι τελειόφοιτος ενιαίου λυκείου Χαλκίδος Θεωρητικής κατεύθυνσης (2002)

Τελειόφοιτος τμήματος φυσικής Αγωγής και αθλητισμού Διμοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα την πάλη.

Οι αθλητικές δραστηριότητες μου είναι:

Ελληνορωμαϊκή πάλη 1994-2005 στην ομάδα ΠΟΠ της Χαλκίδας και 2005 έως και σήμερα στην ομάδα του ολυμπιακού Πειραιώς .Πτυχίο ναυαγοσωστικής (2006)                                          Κριτής χάντμπολ(2007)

Οι διακρίσεις μου είναι οι εξής:

1998 Πρωταθλητής παιδιών στην πάλη.2000 Πρωταθλητής σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα2002 Πρωταθλητής Εφήβων2005 Πρωταθλητής ανδρών.2005 1ος στο διεθνές τουρνουά Ακρόπολης.2006 Πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς.2006 9ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πανεπιστημιάδας στην Μογγολία.2008 Πρωταθλητής ένοπλων δυνάμεων και σώματος ασφαλείας.2008 5ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ένοπλων Δυνάμεων.2009 Πρωταθλητής ένοπλων δυνάμεων και σώματος ασφαλείας.


Κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά για να εκφράσω την γενιά μου. Μια γενιά που συνθλίβεται από την διαφθορά, την έλλειψη οράματος και ήθους. Την απουσία θεσμών, ελπίδας και προοπτικής.

Κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο για να εκφράσω τον τόπο μου. Ένα τόπο που οι εγκληματικές ενέργειες των προηγούμενων οδήγησαν στις σημερινές συνέπειες. Έναν τόπο που βουλιάζει από υποσχέσεις των κυβερνώντων. Έναν τόπο που σκοντάφτει στην πλήρη απουσία σχεδιασμού προτάσεων και στόχων.

Ζητώ την ψήφο σας για να εκφράσω την ελπίδα με όραμα και διεκδικήσεις!

Για μια γενιά με αρχές και ιδανικά. Δεν ζητώ την απλά την ψήφο σας. Ζητώ την συστράτευση όλων στον κοινό αγώνα που θα ξεκινήσουμε μαζί.

H σελίδα μου στο facebook είναι ΕΔΩ

                                                            Σας Ευχαριστώ

                                            Με τιμή Κωνσταντίνος Βουρδάνος
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ