2014-04-02 21:34:50
Φωτογραφία για Amazon Fire TV:  ο αντίπαλος του AppleTV είναι πραγματικότητα
Οι φήμες που υπήρχαν από την Amazone επαληθεύτηκαν σήμερα για τον αντίπαλο του Apple TV που πλέον θα πρέπει να φοβάται πως θα χάσει την πρώτη θέση του αν συνεχίσει την ίδια πολιτική να διαθέτει δηλαδή μονο κανάλια ως επί το πλείστων συνδρομητικά και η η μόνη απόλαυση ας το πούμε να συνδέουμε τις ios συσκευές μας με το AirPlay.

Το "κουτί" της Amazone λέγεται FireTV και έχει την ίδια τιμή με το AppleTV (99$) αλλά υπερέχει στο εσωτερικό του αφού ενσωματώνει ένα quad-core επεξεργαστή  2GB μνήμης RAM και έχει 8GB εσωτερική μνήμη και επιπλέον ενσωματώνει στο τηλεκοντρόλ του και μικρόφωνο για να δίνετε εντολές με την φωνή σας.

Εκεί όμως που υπερέχει από κάθε αντίπαλο και φυσικά και από το AppleTV είναι πως διαθέτει την δυνατότητα να παίξετε παιχνίδια που θα κυμαίνονται στα 1.80 δολάρια περίπου και μάλιστα υπάρχει και χειριστήριο για το σκοπό αυτό που είναι γύρο στα 40 δολάρια με υποστήριξη από τους διασημότερους κατασκευαστές παιχνιδιών όπως είναι η Disney, Gameloft, EA, Sega, η Ubisoft, Double Fine και άλλοι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες η και για την αγορά του αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της Amazone εδώ
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ