2014-04-02 23:31:04
Φωτογραφία για Ο KITT βγαίνει σε δημοπρασία!
Οι θαυμαστές του Ιππότη της Ασφάλτου μπορούν να χαρούν! Αυτή είναι η ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους ΚΙΤΤ και όχι ένα οποιοδήποτε αντίγραφο. Το συγκεκριμένο 1986 Pontiac Firebird προέρχεται από τη συλλογή του Hasselhoff αυτοπροσώπως.

Το αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία από το Julien’s Auctions, τον αυτοαποκαλούμενο οίκο δημοπρασιών των διασήμων, και αναμένεται να πωληθεί 30.000 με 50.000 δολάρια στις 10 το πρωί τις 11ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία.

Αυτό το ΚΙΤΤ δεν είναι ένα από τα 4 αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στον τηλεοπτικό Ιππότη της Ασφάλτου, γράφει ο Wired. Παρόλα αυτά, αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα απίστευτα λεπτομερές αντίγραφο που είχε προσφερθεί στον πρωταγωνιστή της σειράς David Hasselhoff.

Το οκταβάλβιδο Firebird είναι πλήρες, με τα ταλαντευόμενα κόκκινα φώτα του, το ιδιαίτερο τιμόνι και το ταμπλό που είναι σα να βγήκε από τα 80’s. Και βέβαια, είναι και ομιλούμενο καθώς περιλαμβάνει χιλιάδες ηχογραφημένα κομμάτια.


Το αντίγραφο αυτό φτιάχτηκε από μια ομάδα με επικεφαλή την Jennifer Catano που δήλωσε ότι χρειάστηκε ένα χρόνο για να μετατραπεί το απλό Firebird σε ΚΙΤΤ πριν δοθεί το 2012 στον Hasselhoff σαν δώρο για τα 60α γενέθλιά του.

Η Catano ανέφερε επίσης ότι είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει ένα ΚΙΤΤ όπως του Hasselhoff για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, εκτιμώντας το κόστος ανάμεσα στα 30.000 και 100.000 δολάρια, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά.

Ο Hasselhoff θα διαθέσει κι άλλα αντικείμενα μέσω της δημοπρασίας, όπως ένα αυτοκινητάκι του γκολφ από τον Ιππότη της Ασφάλτου και ένα φλιπεράκι από το Baywatch.

Δυστυχώς, ο τελικός πλειοδότης του αντίγραφου του ΚΙΤΤ δε θα μπορέσει να απολαύσει την αγορά του πριν το τέλος Απριλίου, καθώς, όπως αναφέρει ο οίκος, το αυτοκίνητο θα βρίσκεται σε έκθεση στην Ιρλανδία μέχρι τις 27 Απριλίου. Ο επόμενος ιδιοκτήτης θα πρέπει να υπολογίσει στα έξοδα και τα κόστη αποστολής και μεταφοράς του ΚΙΤΤ στην τοποθεσία που θα επιλέξει.
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ